Bujamin
October 9, 2012
42 views 155 plays

Genres

Nasheed
Like (5)
Loading...
Love (1)
Loading...
 and 5 others
Bujamin
♥ Mëngjeset dhe mbrëmjet pothuaj ndërruan ngjyrë. Ndjenjat fituan thellësi. Fjalët, bisedat, shijet fituan gjerësi. Çdo gjë fitoi një kuptim të ri, një delikatesë të re. Idhujt u lëkundën dhe u shembën. ♥ “ T’u bëfshin kurban nënë e babë, o i Dërguari i Allahut! Për ty jemi gati të flijojmë prindët,...View More
rAUdHAh
merdu jer..............